15 червня 2017, 13:01, Добрива

BASF відкриває новий агроцентр на Сході України

Безперечними перевагами агроцентру є технології захисту рослин, можливість вивчити особливості роботи препаратів в умовах регіону і професійне ставлення спеціалістів господарства, які прагнуть поширювати прогресивний досвід, повідомляє BASF

У Великих Сорочинцях спеціалісти BASF особливо глибоко вивчатимуть ефективність продуктів компанії за різних норм внесення у різні строки, а також у порівнянні з конкурентними продуктами, застосовуватимуть технології до агрокліматичних умов східного регіону України, будуть здійснювати контроль фітотоксичної дії продуктів на культурні рослини та багато іншого.

«З налагодженням роботи дослідного майданчика у Великих Сорочинцях ми збільшили кількість агроцентрів до 4-х, що відтепер розташовані як у Центральній, Південній і Західній Україні, так і Східній, а разом з 13 демоцентрами BASF працює широка мережа з дослідження ефективного захисту рослин по всій країні. Наші плани на майбутнє дуже амбітні.  Інвестиції в розвиток цього господарства засвідчують особливу роль досліджень та інновацій для BASF, наше прагнення знаходити найкращі рішення для фермерів у кожному регіоні та підкреслюють вагомість розвитку аграрної галузі України в цілому», — зауважив Маріано Етчеверрі, технічний директор компанії BASF в Україні.

Робота нового агроцентру BASF відбувається у двох напрямах — дрібноділянкові досліди на п’яти ключових сільськогосподарських культурах східного регіону (озимій пшениці, ячмені, кукурудзі, соняшнику і сої) та демонстраційні поля, де представлені системи захисту BASF.  

На сьогодні майданчик безперечно довів свою ефективність і своєчасність прийнятого рішення. В агроцентрі вже проведена низка подій, серед яких польові семінари та внутрішні Дні поля, які відвідали близько 70 аграріїв – представників агрохолдингів та господарств із загальним земельним банком у 500 тис. га, а BASF залучив до активної співпраці сотні нових клієнтів.