6 вересня 2021, 17:30, Техніка

АБА-Астра відкрила сервісний центр та виставковий майданчик у Вінниці

Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

«Компанія АБА «Астра» вже 23 роки працює на ринку України і стала одним  із найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки. Один із наших ключових регіонів — Вінниця. В портфелі нашої компанії — бренди, які займають лідируючі позиції в світі серед виробників сільгосптехніки: Fendt, Valtra, Horsch, Manitou, Valley, Berthoud, Bogballe, FraMest. В регіоні активно розвивається напрям точного землеробства, пропонуємо клієнтам обладнання бренду Trimble — передові рішення для оптимізації роботи господарства», — зазначили в компанії АБА «Астра» -

Територія площею 1,1 га включає офісні приміщення, склади запасних частин, сервісний центр і великий виставковий майданчик. Варто відмітити, що до 2020 р. компанія орендувала в цьому регіоні офіси, а в лютому минулого року стала власником великого офісу на Вінниччині. Територіально нова база знаходиться в с. Якушинці (Хмельницьке шосе, 3 км, траса Вінниця — Хмельницький). 

В новому офісі знаходиться два склади запасних частин: дворівневий склад з/ч і склад для великогабаритних позицій. Для клієнтів також працює магазин запчастин, де вони можуть обрати товари і отримати консультації по необхідним позиціям. Вся система працює також як перевалочний пункт для швидкої поставки запчастин до західних офісів компанії. Відправка замовлення відбувається кожного дня.

Великий і просторий сервісний центр здатен вміщувати на ремонт одночасно 6 машин. Також працює 4 мобільних бригад для виїздів на замовлення клієнтів. Сервісний відділ здійснює передпродажну підготовку і ремонт вживаної техніки, доукомплектування нової техніки, навчання механізаторів покупця, введення в експлуатацію проданої техніки, гарантійне та післягарантійне обслуговування проданої техніки, капітальний ремонт двигунів.

На території є великий виставковий майданчик нової і вживаної техніки для ознайомлення гостей з асортиментом компанії.

Варто зазначити, що протягом 2020 р. компанія провела комплекс ремонтних робіт, у ході яких було збільшено висоту сервісної майстерні, ворота у сервісний бокс зробили ширші та вищі, обладнали простору кімнату для переговорів та навчань, провели ремонти всіх приміщень в офісі. Вже на початку 2021 р. офіс був повністю готовий до прийому відвідувачів, однак у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, в компанії були змушені перенести святкове відкриття до часу коли ситуація стабілізується. 

Наразі у філіалі працює 19 працівників: відділ продажу техніки — 7 працівників, відділ продажу запчастин — 4 працівники, сервісний відділ — 8 працівників, один із сервісних інженерів спеціалізується виключно на обладнанні для точного землеробства.