27 серпня 2021, 11:00, Техніка

У Києві відбувся з’їзд дилерів та керівництва BEDNAR: озвучено плани на майбутнє

Про це повідомляє прес-служба компанії BEDNAR.

На зустрічі було проаналізовано проміжні результати 2021 маркетингового року та обговорено плани компанії на 2022 р. Попри те, що ситуація з COVID-19 залишається нестабільною представники BEDNAR відзначили, що обсяги замовлень техніки в Україну невпинно зростають. Зважаючи на це, у 2022 р. компанія приділить значну увагу рівню сервісного обслуговування й забезпеченню запасними частинами наявної техніки в країну та презентує ряд новинок. Зокрема, буде розширено асортимент зернових сівалок різної робочої ширини, систем для внесення рідких добрив та представлено декілька новинок ґрунтообробної техніки.

Також, серед планів компанії випробування швидкісної сівалки точного висіву, що має відбутися наступної весни.

Читати по темі: Компанія BEDNAR протестувала на демо-полі сівалку EFECTA CE12000

Пан Ладіслав Беднар у своїй промові подякував дилерам та команді BEDNAR в Україні за досягнені результати й закликав на цьому не зупинятися, адже українське представництво має вагомі передумови для виходу на перше місце серед усіх ринків, де реалізовується техніка BEDNAR.

Водночас Ян Беднар, який є палким прихильником України, відмітив плідну роботу дилерів компанії та працелюбність українського народу.

«Я люблю працювати з українцями, бо вони люблять працювати», — говорить Ян Беднар, комерційний директор BEDNAR FMT s.r.o.