21 серпня 2021, 08:30, Україна

Елеватори ГК Прометей прийняли вже понад 320 тис. тонн зерна врожаю-2021

Про це інформує прес-служба компанії.

Для підготовки до нового сезону ГК «Прометей» реалізувала пакет інвестиційних проєктів. Кошти були освоєні для реалізації оновлень в різних напрямках — від будівництва нових складів, розширення і модернізації діючих потужностей, закупівлі і установки нового обладнання, придбання нових активів, до розробки і впровадження нових технологій. Йдеться про такі елеватори: «Володимирівський», «Лебединський», «Грушківський», «Помічнянський», «Гребінки», «Кулевча», «Миколаївський» елеватори та ін.

Читати по темі: Прогноз урожаю-2021: група компаній Прометей очікує рекордний валовий збір

«Відповідна підготовка до зернового сезону 2021 дозволила оптимізувати і прискорити процеси приймання, збільшити можливості підробітку і відвантаження зерна, оновити потужності зберігання», — зазначається у прес-службі

Поставка с/г продукції врожаю нового сезону ведеться на всіх 29-ти об’єктах елеваторного дивізіону групи компаній. Лідерами з приймання зернових стали «Казанківський», «Снігурівський», «Вознесенський» елеватори (Миколаївська область), елеватори «Токмак», «Пологи» (Запорізька область), що прийняли на зберігання майже 50% від загального обсягу с/г продукції, що надійшла на елеватори.