13 червня 2017, 13:11, Світ

Sumitomo Chemical і BASF спільно розроблятимуть новий фунгіцид

Sumitomo Chemical і BASF сьогодні підписали угоду про співпрацю з розробки нового фунгіциду. Ця угода поєднає інноваційні рішення компаній, аби аграрії усього світу могли скористатися з переваг нового препарату, повідомляє прес-служба компанії BASF.

Діюча речовина, винайдена Sumitomo Chemical, демонструє високу ефективність у боротьбі з основними хворобами рослин, навіть за умови резистентності до дії інших фунгіцидів.

Вона стане новим способом захисту сільськогосподарських культур, для яких раніше використання фунгіцидів було обмеженим. 

«Разом з BASF ми зможемо надати більшій кількості агровиробників можливість оцінити ефективність нового фунгіциду, який відіграватиме важливу роль в управлінні резистентністю важко контрольованих хвороб рослин», — заявив Рей Нішімото, уповноважений директор, президент напряму охорони здоров'я та рослинництва Sumitomo Chemical.

Sumitomo Chemical і BASF планують розробляти унікальні формуляції з новою діючою речовиною для поповнення своїх продуктових портфелів. Комерційний запуск препаратів відбудеться після реєстрації та отримання офіційних дозволів відповідних компетентних органів. Реєстрація заявок на основних ринках планується у 2018 році, а згодом препарати стануть доступними в усьому світі.

Нагадаємо, що нещодавно BASF анонсував одразу два нових препарати — Архітект® на соняшнику і Акріс® на соняшнику і кукурудзі.