10 серпня 2021, 17:00, Україна

Компанія Прометей створила спеціалізований інтернет-магазин для агровиробників

Про це інформує прес-служба компанії.

Майже 3 роки на базі елеваторної мережі «Прометей» функціонують Агромаркети. Проєкт відразу зарекомендував себе як унікальна концептуальна пропозиція, що не має аналогів в українському агросекторі. Для групи «Прометей» проєкт став способом масштабування бізнесу і залучення нових клієнтів, оскільки мова йде про додаткові послуги для аграріїв.

«Мова йде про ціноутворюючі товари, тому якщо враховувати всі позиції, наявні зараз на сайті інтернет-магазину «Прометей Маркет», то можна говорити про цифру в рази більше», — говорить провідний менеджер проєкту Дмитро Хробатенко.

Інтернет-магазин «Прометей Маркет» на даний момент включає наступні групи:

  • полив і зрошення (краплинний полив, шланги, обприскувачі т.д.);
  • сантехніка та опалення (водонагрівачі, колонки і бойлери);
  • інструменти та витратні матеріали (бетономішалки, генератори, двигуни, компресори, набори інструментів, верстати і промислове устаткування, мийки, пароочищувачі і т.д);
  • мототехніка (мотоцикли, квадроцикли та інший транспорт для зручності пересування по полях);
  • садовий інструмент (бензопили, газонокосарки, мотопомпи, обприскувачі, сівалки, тачки, тримери, моткоси і ін);
  • сільськогосподарська техніка (міні-трактори та трактори);
  • фермерські товари (кормоподрібнювачі, культиватори, мотоблоки).

Читати по темі: Прогноз урожаю-2021: група компаній Прометей очікує рекордний валовий збір

«В найближчому майбутньому планується додавання на сайт таких категорій товарів як сантехніка, шини, масла, котельне обладнання: пелетні, газові та електрокотли. Таким чином все, що потрібно для діяльності сільгоспвиробників, буде представлено в асортименті», — деталізує Дмитро Хробатенко.

На стадії розробки зараз знаходиться створення повноцінного маркету на Помічнянському елеваторі «Прометей» в Кіровоградській області. Надалі мережа магазинів буде охоплювати всі елеваторні комплекси групи.

Зараз в інтернет-магазині аграрії можуть отримати необхідну продукцію обмінявши її на зернові та олійні культури, а також за програмою фінансування під майбутній урожай.

За словами представників нового магазину, цінова політика і умови оплати «Прометей Маркета» також порадують аграріїв. Мережеві рітейлери госптоварів в якості альтернативи 100% оплати на місці за наданий товар пропонують тільки розстрочку на невеликий період часу. У свою чергу «Прометей Маркет» пропонує аграріям програму фінансування під майбутній урожай за цінами, які складуть конкуренцію великим рітейлерам промислових і с/г товарів.