5 серпня 2021, 15:30, Україна

День поля з точного землеробства: запрошення від АХТ

Про це інформує прес-служба компанії.

19 серпня у Крижопільському районі Вінницької області відбудеться День поля з точного землеробства «Сила в точності».

Захід організовує Андрій Капріца — керівник ФГ «Флора А.А.», тренер курсу з точного землеробству «Чітке ТЗ», автор YouTube-каналу Power in Precision / Сила в точності та один з головних промоутерів точного землеробства в Україні.

Як аграрій, Андрій знає, якою нав’язливою буває реклама, тому особисто контролює контент заходу:

  • спікерам заборонено рекламувати свої компанії, тому всі виступи будуть присвячені 100% реального досвіду;
  • у технологіях покажуть не сухі технічні характеристики, а реальні підрахунки доцільності використання.

На дні поля заплановано два формати: дебати ключових зірок точного землеробства в Україні, яких запрошував особисто пан Андрій, та виступи експертів з практичними кейсами про диференційований посів, внесення добрив, скаутинг, системи захисту рослин та ін. Серед учасників дебатів вже анонсували пари опонентів:

Тему захисту рослин на дні поля розкриє Олександр Конопацький — агроном-консультант бренду «Агрохімічні технології». Він пояснить неочевидні нюанси економіки системи захисту в господарстві.

Андрій Капріца вже більше 6 років довіряє порадам АХТ та використовує їх на практиці. У цьому році препарати бренду складають вже 90% системи захисту у ФГ «Флора А.А.».

Більше інформації про подіюpowerinprecision.aggeek.net.

Придбати квитки: surl.li/abkdp.

Також, наголошують організатори, АХТ дарує 2 квитки на День поля «Сила в точності». Все, що треба зробити — взяти участь у розіграші (вставити посилання).

Допомога з організації: AGGEEK. Генеральний партнер: Open Agribusiness.

Партнери заходу: АСТРА, Agroresurs-A, Great Plains, Agrii, ASP, Агрохімічні технології, BINFIELD, BREVANT SEEDS, Bayer, Fieldview, Dekalb, Du Pont, Elixir Zorka, Frendt, Pioneer, Syngenta, Timac Agro, Vkursi zemli.