22 липня 2021, 08:00, Україна

Українських аграріїв запрошують на відкриття технологічної платформи LNZ Hub 4.0

У рамках проведення заходу учасники матимуть змогу побачити велику кількість дослідів із різними технологіями захисту DEFENDA на кукурудзі, соняшнику та озимій пшениці, оцінити ефективність різних схем живлення. Також платформа наочно продемонструє, як впливає густота посіву на ріст та розвиток рослин.

«На ділянці з соняшником ми провели дослід із внесенням ЗЗР. Так буде продемонстрована різниця між тим, як працює квадрокоптер та наземний обприскувач, щоб ви мали змогу обрати найефективніший та найекономніший спосіб внесення ЗЗР у своєму господарстві», — зазначають у прес-службі LNZ Group.

Читати по темі: Аграріям розповіли, чого цьогоріч чекати від агроплатформи LNZ Hub

Враховуючи нагальну проблему останніх років — вологозабезпеченість, на LNZ Hub 4.0 буде перевірена дієвість трьох різних способів обробітку ґрунту: оранки, дискування та глибокого розпушування на посівах соняшнику та кукурудзи.

«Щоб ви не допускали типових помилок у себе — ми другий рік поспіль проводимо проєкт «Краш-тест». Ви зможете побачити, що може статися з посівами, якщо не дотримуватись рекомендованих норм внесення ЗЗР, термінів застосування та інших технологічних прийомів», — розповідають автори LNZ Hub.

Також на цьогорічній платформі буде представлена лінійка зернових та силосних гібридів кукурудзи USeed і ексклюзивна лінійка гібридів соняшнику Strube.

Пройти реєстрацію на LNZ Hub 4.0 можна за посиланням. Також можна переглянути локацю хабу на карті.

Нагадаємо, аграріям розповіли, чи варто купувати ЗЗР та насіння в інтернеті.