14 липня 2021, 15:30, Техніка

Компанія Massey Ferguson анонсувала вихід нових телескопічних навантажувачів MF TH

Про це повідомляє masseyferguson.co.ua, передає Traktorist.ua.

Модельний ряд серії включає в себе чотири нові моделі: одна напівкомпактна та три стандартні машини, що обладнанні вдосконаленими чотирициліндровими двигунами Tier 3.

Найменша машина серії, напівкомпактний телескопічний навантажувач MF TH 6030 має двигун потужністю 100 к.с., висота підйому — 6 м, вантажопідйомність — 3 тонни. Найбільша машина лінійки MF TH.8043 обладнана двигуном потужністю 130 к.с., який забезпечує максимальну вантажопідйомність машини до 4300 кг, висоту підйому 7,5 м та може бути оснащена ковшем місткістю 3500 л.

«Телескопічні навантажувачі MF TH вже зарекомендували себе завдяки своїм відмінним характеристикам, продуктивності й оглядовості. У цих нових моделях представлені найцікавіші розробки за 10 років виробництва MF TH. Це не просто модернізація — це прорив», — зазначає Тьєррі Лотте, віце-президент та керуючий директор Massey Ferguson по Європі і Близькому Сходу.

 

Серед головних особливостей нової лінійки телескопічних навантажувачів нова кабіна, що відрізняється більш округлою та асиметричною структурою, пневматичною підвіскою, сидіннями з підігрівом та новими дзеркалами, що збільшують оглядовість для оператора.

Всі телескопічні навантажувачі MF TH в стандартній комплектації оснащуються ексклюзивним лівим важелем MF Power Control. Обладнання розташовується під кермовим колесом і виконує три функції: перемикання вперед і назад, перемикання гідростатичних діапазонів швидкостей вгору і вниз, і вибір нейтрального положення.

Також навантажувачі мають 7-дюймовий дисплейний термінал, який дозволяє операторам вибирати режим кермового управління або гідравлічний потік з дисплею, а також переглядати детальну інформацію про управління завданнями й операторами. Останнє покоління серії MF TH представляє абсолютно новий спосіб управління гідростатичною трансмісією, якою оснащені всі моделі. Тепер, з додаванням нового ручного дроселя, оператори можуть встановлювати бажані обороти двигуна, а потім за допомогою педалі змінювати швидкість руху телескопічного навантажувача та системою Smart Handling System, що дозволяє операторам встановлювати максимальний потік для плавної й точної роботи.