7 липня 2021, 09:30, Україна

Мінагрополітики шукає талановитих співробітників в команду Агрокосмічного spacecraft

В рамках спецпроєкту Міністерства АПК спільно з Latifundist Media та AgroRobota.com.ua запускаємо пошук талантовитих агросупергероїв на космічний шатл. 

Серед відкритих вакансій зазначаються:

Мінагрополітики відновлене у 2021 році та інституційно вже розпочало свою роботу. Саме зараз талановиті та вмотивовані спеціалісти мають можливість взяти участь у масштабних проєктах всеукраїнського рівня, творенні найкращих державних цифрових сервісів, співпрацюючи з міжнародними партнерами ЄС, Світовим Банком, та ефективно взаємодіючи із Міністерством Цифрової трансформації — творцями Дії.

Агрогерої, які прийдуть до космічної команди цифрової трансформації Міністерства, направлять свої зусилля на:

  • запуск омніканальної платформи, де десятки тисяч аграріїв, сотні тисяч бджолярів та мільйони власників паїв зможуть отримати послуги від держави онлайн;
  • наведення ладу в аграрних реєстрах та їх захист сучасними технологіями;
  • розробку методів математичного моделювання на основі достовірних та повних даних;
  • супутниковий моніторинг посівів, що доступний кожному аграрію;
  • пропаганду цифровізації аграрного виробництва, запуск переробки сировини та розвиток нових професій у сільській місцевості.

«У найближчому майбутньому ми маємо намір сформувати команду професіоналів, аби запустити наш Агрокосмічний spacecraft на повну потужність, та створити ефективну взаємодію між державою та агробізнесом всередині країни, завдяки цифровим каналам зв’язку та реінжинірингу процесів», — зазначають у Мінагрополітики.

Ознайомитись з вакансіями та відправити резюме можна за посиланням.