27 червня 2021, 08:30, Техніка

Фрегат допоможе аграріям Півдня побороти негативні наслідки глобального потепління

Про це повідомляє прес-служба компанії «Фрегат», пише Traktorist.ua.

Захід відбувся за ініціативою та за участі представників Національного інституту стратегічних досліджень. Круглий стіл зібрав представників органів влади, бізнесу, науки та громадськості, які змогли поспілкуватися та подискутувати щодо пошуку способів подолання негативного впливу глобальних змін клімату на агропромислове виробництво Півдня України. Усі учасники мали змогу обмінятися досвідом та домовитися про подальшу співпрацю, запропонувати ініціативи та визначити пріоритетні напрями роботи.

Читати по темі: Фрегат може забезпечити дощувальними машинами всі поля в зонах ризикованого землеробства

Компанія «Фрегат» заявила про те, що готова допомагати аграріям в подоланні негативних явищ, спричинених глобальним потеплінням та його впливу на агросектор Півдня України. Зокрема нарощувати виробництво дощувальних машин з можливістю дистанційного керування та забезпечити технікою тих, хто її потребує.

«Клієнти компанії можуть отримати повний комплекс послуг від підбору оптимальної та найефективнішої схеми зрошення до обслуговування машин 24/7. До того ж дощувальні машини «Фрегат» впевнено конкурують з кращими представниками європейського ринку зрошувальної техніки», — йдеться в повідомленні.