11 червня 2021, 09:30, Техніка

На АГРО-2021 компанія BEDNAR презентувала бестселер SWIFTERDISС XO6000F

Комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко поділився в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua деталями презентації.

«Цьогоріч ми показуємо саме дискатор, адже він — одне з перших ґрунтообробних знарядь, яке піде у поле за комбайном. Сьогодні ще активно працюють наші міжрядні культиватори Row-Master, наступними ж підуть в роботу саме дискатори. BEDNAR SWIFTERDISС XO6000F оснащений подрібнюючим котком Trash Cutter, передніми опорними колесами, агресивними дисками, бічними заслонами, важкими котками та інтегрованою транспортною віссю. Завдяки особливостям комплектації наші дискатори забезпечують високоякісний та економічний обробіток», — говорить Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR в Україні.

За словами Михайла Кришка, завдяки своїм характеристикам ряд клієнтів вважають даний агрегат прямим конкурентом навіть важких борін, через можливість працювати на велику глибину.

Читати по темі: Компанія BEDNAR протестувала на демо-полі сівалку EFECTA CE12000

Михайло Кришко зазначив, що BEDNAR SWIFTERDISС XO6000F — це багатофункціональна система, яку можна використовувати як передпосівний агрегат, стерньовий лущильник та як дискову борону для основного обробітку на глибину до 14 см. Загалом агрегат на різних польових роботах може експлуатуватися до 5-ти місяців у році.

«Цього року ми продали моделі від 3-х до 12-ти метрів. Фермери купують 3-метрові версії. Середні господарства купують переважно моделі із шириною захвату 5 м, 6 м, великі ж господарства віддають перевагу 8-ми, 10-ти та 12-ти метровим агрегатам. Загалом, ми очікуємо збільшення продажів у цьому році у 2-3 рази», — розповів пан Кришко.

У залежності від рельєфу поля та важкості ґрунтів, BEDNAR SWIFTERDISС XO агрегатується з тракторами від 210 к.с., проте оптимальну роботу забезпечить трактор від 250 к.с.