5 червня 2021, 08:30, Україна

Пішов з життя незмінний гендиректор Амазоне-Україна Олександр Грідін

Про це повідомляє прес-служба «Амазоне-Україна».

Компанія Amazone у 1998 році відкрила представництво в Україні, керівником якого став Олександр Грідін. Він зібрав команду професіоналів, налагодив тісну співпрацю з дилерами. За ініціативність та відмінний менеджмент, власники Amazone-Werke, родина Драйер, висловлювали Олександру Григоровичу особливу повагу.

У колективі «Амазоне-Україна» завжди з теплом у серці пригадують його настанови, поради та цікаві історії, якими пан Олександр любив ділитись.

 

«Олександр Григорович багато та наполегливо працював. Він був цілеспрямованим, справедливим керівником. Кожному, хто з ним мав змогу попрацювати, імпонували не тільки його професійні якості, а й загальнолюдські. Адже він завжди намагався підтримати кожного співробітника, допомогти. За чуйність та турботу він завжди мав велику повагу серед команди «Амазоне-Україна», — розповів Віктор Куянов, менеджер з логістики «Амазоне-Україна».

Ще бувши на посаді генерального директора «Амазоне-Україна», Олександр Грідін в одному з останніх інтерв’ю сказав: «Я хотів би побажати фермерам, аби їхні плани та зусилля не були марними, щоб вони були при вдачі, а ми будем намагатись допомогти в усьому».

Редакція SuperAgronom.com висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам Олександра Грідіна.