3 червня 2021, 15:30, Техніка

Американський офіс Väderstad Inc. отримав нового гендиректора

Про це інформує Traktorist.ua.

Зазначається, що нинішній віце-президент Väderstad з продажів та маркетингу в Північній Америці Джейсон Штроббе тепер також буде керуючим директором для нового Väderstad Inc. у Північній Дакоті (США), разом з яким штат збільшився на 110 співробітників.

За словами Джейсона Штроббе, придбанням AAJV для Väderstad є стратегічним інвестуванням у ринок США для створення довгострокової стабільності та нових можливостей. Компанія отримає доступ до дилерської мережі, що охоплює велику частину американського ринку, та сподівається збільшити потенціал продажів на ринку Північної Америки.

«Продукція AAJV дещо відрізняється від Väderstad та надає кілька конфігурацій техніки для ринку Північної Америки, яку ми наразі не виготовляємо. Завод у Північній Дакоті збільшить наші виробничі потужності у Північній Америці та надасть можливість постачати нашу продукцію на американський ринок як «Виготовлено у США». Це дасть нам змогу співпрацювати з пристрасними та досвідченими людьми, які знають ринок США та мають вже налагоджені стосунки з дилерами», — підкреслив Джейсон Штроббе, генеральний директор Vaderstad Inc. у Північній Дакоті (США).

Читати по темі: Väderstad викупив американську компанію AAJV, відому як Wil-Rich

Новий керуючий директор Väderstad Inc. Джейсон Штроббе відповідатиме за всю юридичну діяльність організації та звітуватиме перед генеральним директором Väderstad Матсом Баверудом, а також перед старшим віце-президентом з глобальних продажів та маркетингу Матіасом Хонвертом як віце-президент з продажів та маркетингу в Північній Америці.

Відзначається, що за останні 30 років завод у Вахпетоні неодноразово розширювався й продовжує виготовляти високоякісну техніку на рівні з Väderstad. Сам по собі об'єкт менш автоматизований у порівнянні з заводом у Швеції (більш схожий на виробництво у Лангбанку).

«У завод у Вахпентоні будуть вкладені інвестиції, щоб наблизити його до наших канадських стандартів. Спочатку ми модернізуємо офісні приміщення, роздягальні та кімнати для відпочинку. А з початком введення стратегії працюватимемо над вдосконаленням ІТ, брендингу, покриттям просто неба, оновленням інших об’єктів та рештою важливих інвестиції для заводу», — сказав пан Штроббе.