12 травня 2021, 12:30, Технології

На платформі LNZ Hub перевірять різні технології вирощування кукурудзи

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Нещодавно на полях LNZ Group розпочалась сівба гібридів кукурудзи USeed та соняшнику Strube. Сіють кукурудзу на глибині від 4 до 5 см, в залежності від ділянок випробування. Наразі температура на глибині 10 см становить 10,5℃, рівень вологозабезпечення задовільний.

«LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє нам наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал врожайності», — наголосили організатори кампанії.

Гербіцидний захист DEFENDA на кукурудзі

В цьому напрямку перевірятиметься ефективність ґрунтових та страхових гербіцидів на кукурудзі гібриду UNI3511/EXPH003, ФАО 350, висіяної за густоти 70 тис/га на глибині заробки насіння 5,0 см. Передбачається вивчення впливу ґрунтового, страхового та комбінованого гербіцидного захисту на формування потенціалу продуктивності кукурудзи.

Читати по темі: На демонстраційних полях Mini Hub розпочалась сівба культур, — LNZ Group

Вплив якості сівби кукурудзи на розвиток культури

Агрономи LNZ Hub перевірять вплив якості розкладки насіння та глибини посіву на врожайність кукурудзи. Дослідять залежність дружності сходів, одночасності фаз розвитку, розміру та однотиповості рослин та качанів від рівномірного розкладання насіння.

Густота посіву кукурудзи USeed

«Проведемо дослідження посіву кукурудзи USeed з різними нормами висіву для визначення оптимальної густоти в сучасних умовах змін клімату. Густота при посіві: від 50 тис/га до 80 тис/га. Вивчимо вплив густоти посівів на економічну ефективність вирощування та на ріст і розвиток рослини», — підкреслили в прес-службі LNZ Group.

Читати по темі: Агрономи LNZ Hub перевірять різні агротехнології вирощування соняшнику в реальних умовах

Демо-лінійка зернових та силосних гібридів USeed

Також важливим пунктом в цьогорічній програмі LNZ Hub є демонстрація біологічних особливостей селекції зернових гібридів USeed, зокрема презентація силосних гібридів селекції Leafy та Leafy Floury.

Аналіз врожайності зернових гібридів

Одним із найголовніших цьогорічних випробувальних завдань є перевірка на демо ділянках лінійки зернових гібридів USeed:

UNI3510/EXPM032;

UNI310/EXPM015;

UNI3410/EXPM013;

UNI3313/EXPH002;

EXPI143;

UNI3511/EXPH003;

EXPB003;

EXPM017.

А також лінійки силосних гібридів:

S2610/EXPG600;

S3825;

S3909;

S4210;

S4211/EXPG607.

«Ми прагнемо до того, що б наші клієнти отримували повний спектр послуг від придбання посівного матеріалу, професійного агрономічного супроводу  до отримання стабільного врожаю, що дозволить їм збільшити власні прибутки, не зважаючи на будь які ситуації», — говорять в компанії LNZ Group.