7 квітня 2021, 11:20, Насіння

VITAGRO PARTNER запропонували аграріям акцію на купівлю насіння соняшника

Про це повідомила прес-служба компанії.

Акція триватиме лише з 6 квітня по 7 травня. Купуючи насіння соняшника MAS 83.SU, за кожні 30 посівних одиниць додається подарунок на вибір:

Акція діє на території областей України: Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області.

Доставка акційного набору здійснюється за рахунок компанії VITAGRO PARTNER.

Читати по темі: Український ринок ЗЗР підсилився потужними препаратами компанії Vitagro Partner

Також фахівці VITAGRO PARTNER наголошують:

  • рекомендована норма висіву: 75 тис. насінин/га або 1 п.о. на 2 га;
  • під подарунком мається на увазі отримання одного з акційних препаратів на вибір у повному обсязі за 1 грн з ПДВ (вартість зазначена за один акційний препарат у вказаній кількості);
  • продукт EnerGreen Premium B зареєстрований в Україні під маркою EnerGreen Біобор. На нього поширюються всі рекомендації і т.д. в рамках реєстраційних даних.

Соняшник MAS 83.SU — эксклюзивний середньоранній TBMT гібрид в портфоліо VITAGRO PARTNER з прекрасною здатністю до адаптивності для ранньої групи з високим потенціалом врожайності, придатний до широкого спектру технологій вирощування. Виробник насіння — MAS Seeds.

Мікоризант MycoFix — стимулятор росту коріння широкого спектру культур, вироблений на основі мікоризного гриба Glomus intraradices;

Фунгіцид Ксеон® Bayton — препарат (цимоксаніл, 250 г/кг + металаксил, 100 г/кг) профілактичної та лікувальної дії від комплексу хвороб;

Мікродобриво EnerGreen Premium B — водний розчин Боретаноламіну, розроблений для корегування дефіциту елементу в ключових фазах на всіх культурах.

Більш детальну інформацію про механіку Акції дізнавайтесь у менеджерів Вашого регіону. Контактний телефон: +38067 482 64 01.