28 березня 2021, 13:00, Україна

Компанія «Ерідон» анонсувала відкриття нового офісно-складського комплексу на Чернігівщині

Про це повідомила прес-служба компанії Eridon.ua.

«Доступність та зручне розташування регіонального підрозділу для партнерів-агровиробників — є важливим фактором, тому новий комплекс розташований на під’їзді до м. Чернігів з боку Києва. Це допоможе покращити логістичні процеси, а саме дозволить мінімізувати строки постачання продукції та досягти нового рівня сервісу», — йдеться у матеріалі.

За словами представників компанії, у складі комплексу побудовано комфортний офіс площею 315 м², адже тут працює велика команда з 17 співробітників, а також високотехнологічний склад площею 998 м² на 1 040 палетомісць, що дорівнює 48 вантажним автомобілям одночасного зберігання. Він обладнаний системою WMS, яка при формуванні рейсу автомобіля швидко знаходить товар на складі та інформацію про місце, а також кількість необхідного відвантаження.

Читати по темі: Ерідон запустила універсальну програму лояльності — Eridon Business Club

«Новозбудований склад дозволяє підтримувати сталу температуру в приміщенні, що забезпечить ідеальні умови зберігання продукції, а також відповідає сучасним стандартам якості, безпечності та енергоощадження. Зокрема, тут була реалізована система опалення та кондиціонування за допомогою теплового насоса. Подібні системи були застосовані і у нещодавно збудованому комплексі на Волині та інших новозбудованих об'єктах минулих років. Щиро запрошуємо наших партнерів та колег на екскурсію до нового офісу за адресою: с. Іванівка, вулиця Дружби, 87, Чернігівська область», — заявляють представники «Ерідон».

Місце розташування на Google Maps.

Нагадуємо, що в структурі Чернігівського регіонального підрозділу функціонує ще й офіс та склад у м. Ічня, що забезпечує додаткові переваги для агровиробників південної частини Чернігівської області.