12 березня 2021, 15:30, Техніка

Корпорація AGCO завоювала престижну премію Девідсона 2021

Про це повідомляє офіційний сайт Fendt, пише Traktorist.ua.

«Премія Девідсона є однією з найвищих інженерних нагород у сільському господарстві, й AGCO дуже пишається цим визнанням з боку ASABE та AEM. Dynaflex з AutoDock — прекрасний приклад цілеспрямованої розробки компанією AGCO інтелектуальних рішень, створених з нуля з урахуванням потреб фермерів», — розповів Кевін Форт, старший менеджер AGCO з тактичного маркетингу.

Жатка 9350 DynaFlex з системою стикування AutoDock є 50-футовою гнучкою жаткою з першою в галузі автоматичною системою для ефективного приєднання всіх механічних, електричних та гідравлічних з’єднань жатки до комбайна Fendt IDEAL. AutoDock дозволяє операторам підключати/відключати жатку, не покидаючи кабіни комбайна, що є необхідним першим кроком на шляху до повної автоматизації процесу збирання врожаю в майбутньому.

Читати по темі: Трактори Fendt зміцнюють позиції на українському ринку сільськогосподарської техніки

«DynaFlex від AGCO з AutoDock представляє різноманітність сільськогосподарської техніки, яка продовжує приносити на ринок передові технології й разючі удосконалення. Дж.Б. Девідсон (J.B. Davidson) був би вражений тим, наскільки передовим стало сільськогосподарське обладнання», — заявив Даррін Дроллінгер, виконавчий директор ASABE.

Система також розпізнає технічні характеристики жатки й може автоматично налаштовувати параметри комбайна, такі як робоча ширина та налаштування чутливості для регулювання висоти жатки. Автоматичні функції безпеки дозволяють операторам налаштовувати жатку з кабіни комбайна. Ці переваги скорочують трудомісткість рутинної роботи, усуAGCOвають помилки й підвищують продуктивність сільського господарства.