4 березня 2021, 11:00, Україна

Погіршення погодних умов: на Україну насувається циклон

Опади пройдуть в західних, північних, східних та центральних областях. Значні опади спостерігатимуться в Житомирській, Київській, Донецькій, Харківській областях, а також на Заході та Центрі.

На Заході очікується найбільша кількість опадів, місцями вони досягатимуть 13 мм. Циклон омине лише південні області. Суцільна хмарність пануватиме на більшості території країни, за винятком південних областей, тут сонячно з частковою хмарністю Рвучкий вітер переважатиме північно-західного напрямку 2-10 м/с.

Читати по темі: Погода в Україні на початок весни прогнозується теплою, переважно сонячною

Нічні температури коливатимуться від -4 до +5℃. Денна температура на Півночі досягне позначки +1...+5℃, в західних та східних областях +2...+9℃. В Центральній частині України +4...+10℃, на Півдні +7...+13℃. Максимально температура підніметься в Одеській області до +16℃.

6-7 березня температура продовжить повзти вниз. Нічні температури досягнуть -7°С, денні коливатимуться від 0 до +5°С. Опади притихнуть, лише 6-го березня на Сході, та межуючими зі сходом областях пройдуть короткочасні дощі та трохи посніжить.