2 березня 2021, 12:30, Україна

Компанія BASF анонсувала серію акційних пропозицій: бонуси для аграріїв

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Акція від BASF: «Заощаджуй та зростай»

За умовами акційних пропозицій можна отримати:

Детальні умови можна дізнатися на офіційному сайті компанії.

Акція «Акріс® купуй — обприскувач діагностуй»

Для аграріїв, які віддають перевагу використанню ґрунтового гербіциду Акріс®, що однаково підходить як для посушливих, так і для зволожених умов, компанія пропонує акцію «Акріс® купуй — обприскувач діагностуй». Разом із партнером ТОВ «Спрейфорс» до 31.12.2021 можна отримати унікальний сервіс з діагностики обприскувача.

Досвідченні спеціалісти наддадуть експертну консультацію по обслуговуванню обприскувача, підбору розпилювачів, підвищенню продуктивності обприскувача за рахунок зменшення  технологічного часу під час заправок. Для цього в рамках акції потрібно придбати від 1000 л гербіциду Акріс® для отримання сертифікату на діагностику одного обприскувача. За придбання більше 2000 л гербіциду Акріс® — сертифікат на діагностику двох обприскувачів.

Детальні умови дізнавайтесь на офіційному сайті компанії.

Акція «Набір форсунок — у подарунок»

Аби взяти участь в цій акції, господарству потрібно придбати новинку для зернових культур — фунгіцид Пріаксор® в об’ємі від 150 л, щоб отримати один набір розпилювачів, або об’єм препарату від 500 літрів для двох наборів. Набір складається з 50 розпилювачів типу IDK 120-04. Ключова ідея акції полягає в популяризації тренду використання зменшених норм виливу робочого розчину. Набір розпилювачів цього типу та високотехнологічна формуляція препарату Пріаксор® уможливлює застосування фунгіциду з нормою робочого розчину вже від 100 л/га без втрати ефективності препарату, що дозволяє зберігати кошти, час та ресурси агровиробників.

Детальні умови можна дізнатися у менеджерів з продажів компанії BASF в регіоні.

Акція «Кінто® Плюс купуй — склад свій фумігуй»

До 30 листопада 2021 року при покупці 1500 л препарату Кінто® Плюс можна отримати безкоштовну послугу з фумігації або газації приміщення, які є найефективнішими методами на сьогоднішній день для захисту зерна. Дана послуга проводиться висококваліфікованими спеціалістами на сучасному обладнанні із застосуванням спеціальних ефективних препаратів та діє по всій території України.

Детальні умови акції можна дізнатися у менеджерів з продажів компанії BASF в регіоні.

Акція «Насіння. Захист. xarvio™»

В межах акції «Насіння. Захист. xarvio™» компанія BASF пропонує 50% знижки на доступ до xarvio™ FIELD MANAGER версій Pro або Premium за умови придбання фунгіциду Рекс® Плюс або насіння соняшнику гібридів ЕС Лоріс СЛП чи ЕС Каприз СЛП.

Купуючи 1500 л препарату Рекс® Плюс або 100 п.о. соняшнику гібридів ЕС Лоріс СЛП чи ЕС Каприз СЛП, агровиробник отримує 50% знижки на доступ до версії Pro xarvio™ FIELD MANAGER.

Купуючи 4200 л препарату Рекс® Плюс або 300 п.о. соняшнику гібридів ЕС Лоріс СЛП чи ЕС Каприз СЛП, агровиробник отримує 50% знижки на доступ до версії Premium xarvio™ FIELD MANAGER.

Детальні умови можна дізнатися на офіційному сайті компанії.