26 лютого 2021, 11:00, Техніка

Компанія Väderstad запропонувала серію культиваторів для різних типів ґрунтів

Про це повідомляє прес-служба Väderstad, пише Traktorist.ua.

Як зазначається, Väderstad виготовляє різні типи та моделі багатофункціональних та універсальних дискових культиваторів Väderstad Carrier, що в деяких умовах можуть закривати до 80% всіх ґрунтопідготовчих робіт.

Дисковий культиватор Väderstad Carrier з класичним діаметром ґрунтообробних дисків 45 см або 47 см рекомендується для обробітку ґрунту на глибину від 2 см до 12 см. Агрегат придатний для якісної підготовки посівного ложа без пошкоджень нижнього капілярного шару, знищення падалиці та бур’янів, якісного перемішування пожнивних решток з ґрунтом. Carrier створює дрібноґрудочкувату структуру верхнього шару зі збереженням залишків вологи. Агрегат підійде для господарств, які працюють переважно на глибину до 10 см.

Компанія Väderstad запропонувала невеликим господарствам спеціальні сівалки для точного висіву
Читати

Незалежно від типорозміру агрегата (від 4,2 м до 12,25 м), рама складається у транспортне й робоче положення. Транспортна ширина становить не більше 3 м.

Дисковий культиватор Carrier агрегатується з трактором із розрахунку потужності 40 к.с. на 1 м ширини захвату агрегату. Для роботи культиватора достатньо дві гідравлічні пари подвійної дії. Вага агрегата становить 930 кг/м ширини захвату.

Дисковий культиватор Väderstad Carrier XL з дисками діаметром 51 см або 61 см проводить як основну, так і передпосівну підготовку ґрунту на глибину від 6 см до 16 см. Відмінністю агрегата є вертикальний тип складання у транспортне положення, наявні типорозміри 4,25 м, 5,25 м та 6,25 м, широкий вибір прикочувальних котків для різних умов.

Культиватор Väderstad Carrier XL підійде для господарств, які працюють на глибину до 16 см, та в яких виконуються роботи, коли в сівозміні багато грубостебельних культур (кукурудза, соняшник, сорго тощо), велика кількість пожнивних решток після збирання культур, які необхідно рівномірно подрібнити та перемішати з оброблюваним шаром.

Культиватор Carrier XL агрегатується із тракторами потужністю з розрахунку 50 к.с. на 1 м ширини агрегату. Культиватор для роботи потребує 3-4 гідравлічних пари подвійної дії. Вага у середньому становить 1200 кг/м ширини захвату.