26 лютого 2021, 08:00, Технології

Культиварій запрошує високоефективних аграріїв на навчальний курс «Чітке Точне Землеробство»

Програма курсу складається з 23 анімованих відеолекцій по 30 хвилин кожна та 23 структурованих презентацій на різні агрономічні теми, зокрема:

  • обробіток ґрунту (моніторинг глибини обробітку та закалюженостей, аналіз ущільнень, управління нормою глибини обробки, агрохімічний аналіз ґрунту);
  • внесення добрив та ЗЗР (типові проблеми внесення ЗЗР, уникнення витоптування рослин, відключення секцій обприскувача при внесенні ЗЗР, управління тиском, економіка по операції, норми внесення добрив);
  • посів та модернізація сівалок (моніторинг посівів, відключення секцій, технологічні колії, робота зі змінними нормами посіву, контроль якості виконання, обладнання для перевірки коректності роботи техніки).

Також фахівці детально розкажуть про створення карт-завдань, аналітичне та програмне забезпечення, розкриють тему матриці зрілості господарств, пояснять як впровадити систему точного землеробства в агрохолдинг та фермерське господарство.

Всього буде 16 доповідачів, зокрема:

«Чітке ТЗ» буде проходити 2 місяці. Програмою передбачено повноцінне інтерактивне навчання: конспекти у вигляді презентацій, очні зустрічі з інструкторами, практичні завдання та підсумкові тести, онлайн нетворкінг та найприємніше — Диплом.

До 5 березня діють спеціальні знижки. Деталі про курс «Чітке ТЗ» можна дізнатись на сторінці організатора — Kultivariy Аграрна онлайн освіта або за тел. +38 (050) 023-89-87, Олександра, електронною поштою — kultivariy@latifundistmedia.com.