29 січня 2021, 15:30, Техніка

У 2022 році всесвітньо відомий бренд Väderstad запустить новий завод

Про це повідомляє прес-служба Väderstad, пише Traktorist.ua.

«В останні роки Väderstad рік за роком встановлює нові рекорди. У період з 2017 р. по 2020 р. продажі зросли на 43%, при цьому різко збільшилася кількість співробітників як у головному офісі компанії, так і в дочірніх підприємствах по всьому світі», — йдеться у повідомленні виробника.

Ці дані є позитивними не лише для Väderstad, але й для усього регіону та ділових кіл. Це вимагає зростання виробництва, збільшення чисельності працівників та виробничих площ.

«В останні роки ми спостерігаємо неймовірно високий попит на нашу продукцію, яка дає фермерам в усьому світі унікальні можливості для видатного розвитку. Ми сподіваємося й віримо, що це буде тривати, і для подальшого росту і підвищення якості ми вирішили побудувати новий заводський центр», — говорить Матс Баверуд, генеральний директор Väderstad.

Він зазначив, що, завдяки новому виробничому центру, Väderstad зміцнить свої позиції перед обличчям можливих викликів, які чекають у майбутньому, і продовжить постачати фермерам по всьому світі інноваційну техніку та надавати якісну сервісну підтримку.

«Väderstad — компанія, яка з 1962 р. займається виробництвом техніки для фермерів усього світу, постійно впроваджує інновації та нові методи ведення сільського господарства. Завдяки новим виробничим площам ми будемо й надалі інвестувати в розвиток сільського господарства майбутнього», — резюмував пан Баверуд.

Читати по темі: Фахівці розповіли, як обрати сільськогосподарську техніку фермеру-початківцю