13 січня 2021, 16:49, Техніка

Väderstad досяг рекордних фінансових показників, незважаючи на складні умови 2020 року

Про це повідомляє Traktorist.ua із посиланням на офіційний сайт Väderstad.

За повідомленням, незважаючи на складний рік через пандемію COVID-19 та двотижневу зупинку виробництва, компанія Väderstad досягла чергових рекордних показників.

  

Операційний прибуток Väderstad збільшився з €17,16 млн у 2019 р. до €21,15 млн у 2020 р. Обсяги продажу техніки Väderstad також досягли нового рекордного рівня та збільшилися на 43% за період з 2017 р. по 2020 р.

«Це досить разючий результат, враховуючи, яким особливим був цей рік. Деякі результати зумовлені економією коштів, а також тим, що багато виставок та поїздок було скасовано. Але не слід також забувати, що ми тимчасово зупинили виробництво та надали своїм працівникам додаткову літню відпустку на два тижні довше, ніж зазвичай. Не зважаючи на це, ми дуже задоволені результатом», — зазначив Ніклас Б'єрсер, віце-президент з фінансів компанії Väderstad.

У свою чергу, Матс Баверуд, президент та генеральний директор компанії Väderstad,  зауважив, що пишається досягнутим результатом та можливістю надати нові робочі місця працівникам.