16 грудня 2020, 12:30, Техніка

Аграріям розповіли про плюси використання українських бункерів-перевантажувачів

Про це йдеться у матеріалі «Сільгосптехніка made in Ukraine: Чернігівщина» на Traktorist.ua.

Впровадження у господарствах технологічних рішень може істотно збільшувати ефективність роботи техніки, зокрема, пришвидшити процес збирання урожаю. Українські виробники сільгосптехніки також не відстають від інновацій і пропонують свої ідеї.

Так, можна відзначити національний бренд Egritech, в лінійці якого є багато моделей бункерів-перевантажувачів для різних цілей аграрія (наприклад, БНП-16, БНП-20, БНП-20/2, БНП-30, БНП-40). При цьому, він бере участь у державній програмі компенсації коштів на придбання сільгосптехніки.

«За потужністю та технологіями підприємство не поступається сучасним європейським виробництвам. Наразі завод може випускати до 1000 одиниць сільгосптехніки на рік», — говорить Олег Авер’янов, CEO і засновник Egritech.

В матеріалі сказано, що компанія впровадила в одному з господарств Чернігівщини основні технологічні рішення, що в результаті збільшили ефективність роботи техніки. Зокрема, використання бункерів-перевантажувачів у циклі збору врожаю (соняшник, пшениця) економить до 30% часу роботи комбайна.

Читати по темі: Пенетрометри та дрони. Як оцифровування допомагає у вирощуванні кукурудзи