9 грудня 2020, 14:00, Техніка

Компанія Väderstad випустила на ринок нові долота для культиваторів

Про це пише Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

Новинка призначена для культиваторів Väderstad Cultus, Opus та TopDown. Долота 80/120мм, забезпечуючи агресивний обробіток ґрунту у поєднанні з інтенсивним перемішуванням, на робочій глибині 10-15 см об’єднують переваги доліт 80мм та 120мм.

«Вузька нижня частина долота 80/120 має велику проникну здатність у ґрунт, тоді як верхня широка частина інтенсивно перемішує солому», — розповів Магнус Самуельссон, розробник концепції Väderstad.

У повідомленні відзначається, що використання оригінальних деталей Väderstad забезпечує справну роботу машин, запчастини для яких розробляються та виготовляються у м. Оверум (Швеція). В Оверумі, де Väderstad Components має свою фабрику та нову лабораторію технології матеріалів, проводяться численні випробування в пошуках найкращого матеріалу для використання у запасних частинах.

«Як і всі наші оригінальні запчастини, нові долота 80/120мм виготовлено з високоякісної шведської сталі. Розроблені та виготовлені для високої продуктивності на власному заводі — Väderstad Components», — підкреслив Магнус Самуельссон.

Нові долота Väderstad 80/120мм доступні для замовлення з жовтня 2020 р.

Читати по темі: Väderstad запустить серійне виробництво нової сівалки Spirit 400C/S вже у лютому