26 листопада 2020, 11:00, Техніка

Massey Ferguson випускає новий трактор MF 7719 S Next Edition на серійне виробництво

Про це повідомляє прес-служба Massey Ferguson, пише Traktorist.ua.

«Ексклюзивна специфікація Next Edition тепер доступна на одній з найпопулярніших моделей Massey Ferguson — MF 7719 S Dyna-VT, що відзначена нагородою «Машина року 2019», — йдеться у повідомленні.

Massey Ferguson розробив версії Next Edition, об'єднавши елементи ексклюзивних пакетів MF 7700 S Exclusive з додатковими характеристиками та функціями підвищення комфорту та продуктивності в ексклюзивному забарвленні.

Модель MF 7719 S Next Edition потужністю 190 к.с. оснащена найсучаснішою трансмісією Dyna-VT CVT. Трактор обладнаний 6-циліндровим SCR двигуном AGCO Power об’ємом 6,6 л. Надпотужна система Integrated Front Linkage System (IFLS), що забезпечує вантажопідйомність до 4000 кг, обладнана спеціальним управлінням переднім клапаном.

Читати по темі: Massey Ferguson презентував нову серію тракторів 8S.

«Моделі Next Edition ще більше розширюють існуючу «ексклюзивну» специфікацію, яка передбачає: гідравліку із закритим центром 110 л/хв, чотири електронних золотникових клапана, механічну підвіску кабіни, підлокітник Command Control із важелем управління Multipad, круїз-контроль та ефект зчеплення (Clutch Effect). Машини постачаються з підвіскою переднього моста Quadlink, автоматичним кондиціонером, дзеркалами з електричним управлінням і регулюванням обмерзання й терміналом Datatronic 5 для управління всіма функціями трактора та точного землеробства. Next Edition також постачається з технологіями телеметрії MF Connect із 3-річною передплатою в стандартній комплектації, що дозволяє максимально збільшити час безвідмовної роботи машини», — зазначається у повідомленні.

Директор з маркетингу Massey Ferguson в Європі і на Близькому Сході Франческо Мурра відзначив, що моделі Next Edition представлені в культовому червоному кольорі Massey Ferguson, але з характерними чорними решітками в стандартній комплектації. Ті агровиробники, які хочуть більшої ексклюзивності, можуть також вибрати повністю чорний трактор за тією ж ціною.