29 листопада 2016, 09:48, Технології

Компанія Farmobile пропонує цифрову інформаційну панель для агрономів

За інформацією, наданою www.precisionag.com, оновлення буде працювати в режимі реального часу та стане доступним для всіх поточних користувачів Farmobile.

Використовуючи нову панель, агрономи матимуть змогу простежити взаємозв’язки між основними вихідними даними (сорт, норма висіву, технологія вирощування, фон живлення, строки посіву і т.д.) та результатами, визначити кращі агротехнічні прийоми та методи, визначити закономірності підвищення врожайності.

EFR Dashboard використовує Electronic Field Record – новий стандарт запису агрономічної інформації, який допомагає уніфікувати всі отримані дані та перетворити їх у найбільш зручний для обробки формат. Новинку було протестовано у 2016 році в більші ніж 3000 господарств США. В подальшому, систематизовані дані кожного господарства можна передавати для аналізу партнерським компаніям, які розробляють індивідуальні схеми захисту або займаються підбором сортів рослин. Їх також можна продавати через спеціальний онлайн-додаток.

Фермери, які хочуть використовувати EFR Dashboard, повинні придбати спеціальний пасивний вихідний конектор (PUC), що дасть змогу отримувати польові дані безпосередньо від тракторів та комбайнів через з’єднання з діагностичним портом. Великою перевагою є те, що виробник і марка техніки не мають значення, тому рішення підійде для аграріїв зі змішаним машинним парком.