3 листопада 2020, 11:00, Технології

Ферма на прокачку: інтеграція цифрових рішень та підготовка до збирання кукурудзи у Grano Group

У другому випуску відеопроєкту про аграрні покращення «Ферма на прокачку» дізнавайтесь про цифрові підходи в організації процесу збирання врожаю, оцінку поточного стану справ та аналіз можливих ризиків.

Готуючись до збирання «цариці полів» у Grano Group націлені максимально ефективно використати наявний ресурс та потенціал системи AgroOnline. 

У свіжому випуску проєкту «Ферма на прокачку» дізнавайтесь про таке:

  • Як проходила Інтеграція даних з полів Grano Group у систему AgroOnline;
  • Передзбиральна оцінка врожаю та стан посівів кукурудзи у Київському та Чернігівському кластерах агрохолдингу;
  • Особливості роботи відділу підтримки, інтеграції та диспетчеризації AgroOnline;
  • Плани на контрактування врожаю, підготовка техніки, оцінка можливих ризиків.

Не обійшлось і без проблем, зокрема, через збій синхронізації даних, у Grano Group ризикують втратити 5 га кукурудзи. Як вирішуватимуть дану задачу спільно з фахівцями AgroOnline, дізнаємось незабаром у свіжих випусках відеопроекту «Ферма на прокачку».

Довідково: Grano Group («Грано Груп») — холдингова компанія, що працює на території Чернігівської та Київської областей. Земельний банк — 6300 га. Займається вирощуванням зернових і олійних культур, а також молочним тваринництвом. 

AgroOnline («Агро Онлайн») — розробник і системний інтегратор передових рішень у сфері управління аграрними підприємствами. Повний комплекс рішень: управління активами, бізнес-планування, контроль і моніторинг виробничої діяльності, план/фактний економічний аналіз.