30 жовтня 2020, 12:00, Урожай

Складні погодні умови сповільнюють осінньо-польові роботи на полях Континентал

Про це повідомила прес-служба компанії, пише Latifundist.com.

Також в агрохолдингу проходить збирання врожаю картоплі. «Континентал Фармерз Груп» вирощує чіпсові, насіннєві та продовольчі сорти культури. На сьогодні в компанії викопали більше 78% від загальної площі картоплі. Нагадаємо, під цю культуру в поточному виробничому сезоні в «Континентал Фармерз Груп» відведено понад 1,6 тис. га: 1 тис. га у Львівській області та 0,6 тис. га в Тернопільській.

У «Континентал» відзначають, що суттєво уповільнюють збір врожаю погодні умови.

«У порівнянні з минулим роком, цієї осені значно більша кількість опадів — через часті дощі техніка не може виїжджати в поле. Відповідно, коли завершиться нинішня збиральна кампанія, передбачити важко», — розповідають у компанії.

Паралельно на полях «Континентал Фармерз Груп» вже завершили посівну озимих ріпаку та ячменю під урожай 2021 року. Крім того, озиму пшеницю ще сіють, ця культура займає найбільшу частину в структурі озимих агрохолдингу — 47 тис. га. Зараз посіяно 61% від запланованої площі.

Читати по темі: Технологія strip-till може стати порятунком в нових кліматичних умовах.

Актуальні та свіжі дані перебігу жнив основних сільгоспкультур дізнавайтесь з карти «Урожай Онлайн 2020». Проект створено в партнерстві з компанією «Суффле Агро Україна».