28 жовтня 2020, 16:00, Техніка

На конференції AGCO 2020 компанію Alliance Tire нагородили особливим титулом

Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Alliance Tire.

Компанія Alliance отримала визнання AGCO за ефективність у наступних областях: вартість, співпраця, інновації, управління рахунками, координація і гнучкість. Офіційні особи AGCO відзначили, що компанія Alliance продемонструвала хорошу координацію й узгодження з AGCO, а також підвищила ефективність роботи заводу.

«AGCO спирається на можливості багатьох постачальників, щоб надати дилерам і фермерам по всьому світу найбільш надійні й ефективні сільськогосподарські машини. На нашій конференції Північноамериканських постачальників у 2020 р. ми відзначаємо тих, хто досяг дійсно великих успіхів в постачанні товарів, налагодженні відносин і цінностей найвищого рівня. Видатні вироби ATG, нашого прямого постачальника матеріалів 2020 р., й співпраця з цією компанією допомогли AGCO запропонувати інноваційні рішення, які значно перевершують рішення інших компаній галузі. AGCO вважає за честь для себе працювати над створенням стійких рішень для фермерів у кожному регіоні світу», — розповів Джон Шоуз V, менеджер зі стратегічних товарів AGCO, підрозділ осей, гусениць, шин і коліс.

Джон Шоуз V також відзначив, що сівалка Fendt® MomentumTM — це одне з останніх високотехнологічних виробів AGCO. Завдяки шинам марки VF компанії Alliance Tire Group, у поєднанні з системою Load-LogicTM, сівалка Fendt Momentum чинить менший тиск на ґрунт, що дозволяє фермерам отримувати кращі врожаї.

Віце-президент з інжинірингу та продажу операційного обладнання компанії Alliance Tire Americas Домінік Маццола зауважив, що наріжним каменем бізнес-підходу виробника шин є співпраця з клієнтами.

«Для нас великою честю є отримання визнання за нашу спільну роботу з AGCO, щоб допомогти партнерам досягти своїх цілей на кожному етапі, від розробки виробу до закупівель й виробництва. Ми цінуємо наші давні стосунки з AGCO, які починалися з нашої ранньої роботи з шинами на прес-підбирачах Hesston®, а зараз тривають у спільній роботі над деякими з найбільш інноваційних розробок компанії, таких як сівалка Fendt Momentum», — сказав Домінік Маццола, віце-президент з інжинірингу та продажу операційного обладнання компанії Alliance Tire Americas.

Читати по темі: Автоматичне притискне зусилля Fendt Momentum сприяє збільшенню врожайності кукурудзи.