28 листопада 2016, 11:52, ЗЗР

BASF інвестує 21 млн євро у виробництво фунгіцидів в Іспанії

За останнє десятиліття це найбільша інвестиція на заводі в Таррагоні. Відтепер це третій у світі завод BASF з виробництва формуляцій, після Бразилії і Північної Америки, і найбільший у Європі, - повідомляє пресс-служба компанії BASF.

«Розширення виробництва створює фундамент для задоволення попиту на фунгіциди навіть за стрімкого зростання ринку», – заявила Енн Берг, віце-президент і керівник заводу в м. Таррагона.

Нова лінія випускатиме фунгіциди для захисту зернових культур, фруктів та овочів. Препарати, створені на основі сучасних високоефективних діючих речовин, гарантуватимуть аграріям максимальну надійність у боротьбі з хворобами рослин, вирощуванні високоврожайних культур і таким чином сприятимуть подальшому сталому розвитку сільського господарства.

На сьогодні до України з заводу в Таррагоні здійснюється постачання низки високоякісних препаратів BASF для захисту рослин, зокрема фунгіцидів для захисту зернових і спеціальних культур, таких як Абакус®, Альтерно®, Адексар® СЕ Плюс, Капало®, Орвего®, Піктор® та ін. В залежності від попиту на ринку України, запуск лінії розширить можливості постачання у майбутньому.