9 жовтня 2020, 12:30, Технології

Провідні вітчизняні агрокомпанії долучаться до Онлайн Консиліуму, присвяченому технологіям вирощування сої

Як зазначає організатор — компанія «Тревелайт» — до участі в заході долучились десятки провідних компаній сфери АПК, зокрема: МХП, «Кернел», «Український Аграрний Холдинг», «ТАС Агро», ТОВ «Вілія», Vitagro, UKRAVIT, «КВС-УКРАЇНА», «АХТ», «УкрАгроКом», ТОВ «Квадрат», а також HarvEast, «Ерідон», «Баришівська Зернова Компанія», «Укрхімпром» та Yara.

Нагадаємо, Програма онлайн консиліуму передбачає розгляд найважливіших аспектів вирощування сої, серед яких:

  • живлення;
  • агрономія;
  • захист від хвороб;
  • захист від шкідників;
  • боротьба з бур’янами.

До цього, 10 та 11 вересня в рамках Аграрного Онлайн Консиліуму відбувся перший дводенний консиліум, присвячений пшениці. Детальніше про захід розповів один з його учасників — головний агроном групи компаній «Агро-Регіон» Юрій Лисак.

«Завжди займаюсь самоосвітою і мотивую до навчання своїх працівників. Формат Агро Консиліуму по пшениці «зайшов на ура»! Була змога ставити запитання, був додатковий день, щоб все-все покрити. Актуальною була тема аналізу ґрунтів, живлення, тому що вартість добрив — це завжди велика частина прямих витрат у вирощуванні культури. Загалом всі нюанси по живленню були розібрані. Дещо освіжилось, дещо виявилось новим. Надалі будемо долучатись до ефірів по всіх культурах», — поділився досвідом участі в онлайн консиліумі Юрій Лисак.

Зареєструватись на Аграрний Онлайн Консиліум можна за посиланням. Подробиці та умови проведення заходу дізнавайтесь за телефоном +38 097 996 50 47+38 044 228 50 52 (Роман Гринишин — roman@travelite.com.ua).

За промокодом SuperAgronom — ціна на курс з 5 трьохденних модулів складе $850 або отримайте знижку 10% на кожен модуль по обраним культурам!