6 жовтня 2020, 12:20, Технології

Провідні вчені з США поділяться технологіями вирощування сої на черговому онлайн консиліумі від Тревелайт

Захід організовує компанія «Тревелайт».

Програма онлайн консиліуму передбачає розгляд найважливіших аспектів вирощування сої, серед яких:

  • живлення;
  • агрономія;
  • захист від хвороб;
  • захист від шкідників;
  • боротьба з бур’янами.

Зустріч проходитиме у форматі онлайн консиліуму, серед спікерів заходу:

  • Семюель Маркелл — професор, фітопатолог у Державному університеті Північної Дакоти (США). Основною тематикою діяльності є заходи боротьби з хворобами широколистяних культур. Окрім діяльності в університеті займається прикладними дослідженнями хвороб певних культур з метою вдосконалення інструментів та рекомендацій для боротьби із хворобами  економічно важливих культур.
  • Шон Конлі — доцент кафедри агрономії, фахівець у напрямі вирощування сої та пшениці в Коледжі Сільського Господарства та Біологічних Наук при університеті Вісконсіну-Медісон (США). Основна діяльність зосереджена на покращенні  управління рослинництвом з метою максимізації економічної віддачі для виробників сої та дрібних зернових.
  • Джо Іклі — доцент кафедри рослинництва, фахівець у галузі боротьби з бур’янами у Державному університеті Північної Дакоти (США). Наразі займається виявленням та боротьбою з новими бур’янами. Предметом досліджень переважно є боротьба зі стійкими до гербіцидів бур’янами та іншими важко контрольованими бур’янами просапних культур.
  • Ерін Ходжсон — професор, ентомолог в Державному Університеті Айови. Керівник команди ANR Crops (США). Має досвід у напрямі інтегрованої боротьби зі шкідниками (IPM) польових культур. Викладає дорадницькі програми та проводить дослідження, які зосереджені на покращенні виробництва кукурудзи та сої за допомогою тактики IPM з метою збереження врожаю та збільшення загального прибутку фермерів. Крім цього, веде контроль та дає оцінку ефективності певних інсектицидів, активно працює над заходами боротьби з новими шкідниками польових культур, включно з паразитичними видами.
  • Хайке Бакінг — завідувач/професор кафедри біології та мікробіології у Державному університеті Південної Дакоти (США). Ґрунтовий мікробіолог, досліджує взаємодію рослин і мікробів. Її лабораторія в університеті займається вивченням мікробіому харчових та біоенергетичних культур, процесу обміну речовин в умовах корисної взаємодії рослин і мікробів, покращення взаємозв’язку між рослинами та їх мікробними симбіонтами, а також можливостями застосування та життєздатністю у середовищі.
  • Брайан Арналл — доцент кафедри рослинництва та ґрунтознавства Університету штату Оклахома, (США). Займається дорадництвом, викладанням та дослідженнями. Його програма зосереджена безпосередньо на впровадженні технологій точного землеробства та методик живлення з акцентом на конкретні польові умови.
  • Келлі Тілмон — доцент і провідний спеціаліст-ентомолог польових культур на кафедрі ентомології Державного Університету Південної Дакоти (США). Дослідження та викладацька діяльність зосереджені на екології та заходах боротьби з комахами-шкідниками агрономічних культур, кукурудза, соя та пшениця включно. Останні 10 років працює ентомологом по сої в Університеті штату Південна Дакота, займаючись дорадницькими програмами та дослідженнями.

Зареєструватись на Аграрний Онлайн Консиліум можна за посиланням. Подробиці та умови проведення заходу дізнавайтесь за телефоном +38 097 996 50 47+38 044 228 50 52 (Роман Гринишин — roman@travelite.com.ua).

За промокодом SuperAgronom — ціна на курс з 5 трьохденних модулів складе $850 або отримайте знижку 10% на кожен модуль по обраним культурам!

 

Читати по темі: Аграріїв запрошують на дводенний онлайн консиліум з технологій вирощування пшениці