5 жовтня 2020, 11:00, Україна

Тиждень обіцяє бути теплим та дощовим — прогноз погоди

За даними моніторингу Метео Фарм, найбільш інтенсивні дощі прогнозуються 8 числа, подекуди кількість опадів досягне 21 мм. 9 вересня дощитиме скрізь, навіть на Сході очікуються короткочасні опади.

У суботу в південних та центральних областях можливі несуттєві опади. Упродовж усього тижня пануватиме мінлива хмарність. Вітер переважатиме північно-західного, південно-східного напрямку — 2-7 м/с.

«В північних, західних та центральних областях нічна температура повітря коливатиметься в межах від +5 до +16°С, денна становитиме +13…+25°С і лише на Півночі не підніметься вище +22°С. На Сході нічна температура опуститься до +6…+11°С, денна досягне відмітки +17…+23°С, в південних областях вночі прогнозується +9…+18°С, денна температура повітря прогріється до +16…+27°С. Найтеплішою добою виявиться понеділок 5 вересня», — свідчать дані прогнозу.

Повідомляється також, що температура ґрунту на всій території України перебуватиме в межах +4…+16°С, а в південних областях максимально підніметься до +19°С.

Актуальну та точну метеокартину на ваших полях дізнавайтесь з даних сервісу агропогоди «Метео Фарм».