29 вересня 2020, 16:10, Україна

Аграріїв запрошують у Кропивницький на масштабну агропромислову виставку AGROEXPO-2020

Як зазначають організатори заходу, міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO входить в десятку найбільших виставок Європи. Цього року участь у виставці беруть 450 компаній-експонентів та 480 учасників «Покровського ярмарку».

«Наразі можна сказати, що на виставці представлені всі значущі бренди сільськогосподарського машинобудування — як іноземні, так і вітчизняні. Кожного дня на спеціалізованому полігоні площею 7 га з 12:00 до 14:00 будуть демонструватися сільськогосподарські агрегати в роботі, а саме — більше 35 одиниць техніки від 17 вітчизняних та іноземних компаній», — зазначають організатори заходу.

Окрім цього, на виставці запланована широка ділова програма — ряд семінарів, конференцій, панельних дискусій:

  • 30 вересня — Міжнародний семінар «Сучасні проблеми агропромислового комплексу області та перспективи розвитку в умовах зміни клімату» (11:30-14:20);
  • 1 жовтня — Панельна дискусія «Перспективи розвитку сімейних фермерських господарств. Пілотне впровадження Державного аграрного реєстру» (11:00-13:30);
  • 2 жовтня — галузева сесія «Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» (10:00-13:00) та ін.

«На AGROEXPO-2020 аграрії мають унікальну можливість купити сільгосптехніку за акційними цінами: у разі підписання договорів на купівлю техніки безпосередньо на виставці — аграрій отримує знижку від 5%, якщо техніку забирають з експозиції — 10%», — йдеться у повідомленні.

Окремою експозицією в рамках заходу проходитиме виставка AUTOLAND, де будуть представлені легкові та вантажні автомобілі світових брендів. В рамках «Всеукраїнського освітнього ярмарку» свої наукові потужності планують представити 31 ВНЗ з різних куточків України.

Також на АGROEXPO традиційно проходитиме культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок», окремим блоком цього року пройде фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest».

Офіційне відкриття виставки відбудеться 30 вересня об 12:00  (сцена «Покровського Ярмарку»). Захід проходитиме за адресою вул. Перша виставкова (Мурманська), 8.

Детальну інформацію про агропромислову виставку АGROEXPO дізнавайтесь за посиланням.

Організатори виставки: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Федерація роботодавців України, Торгово-промислова палата України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК «Украгромаш», ВГО «Українська асоціація аграрних інженерів».