28 вересня 2020, 16:05, Техніка

На виставці ІнтерАГРО2020 аграрії зможуть оцінити новинки сільськогосподарського машинобудування

Зі слів організаторів, виставка обіцяє бути особливою, адже вона проходить один раз на два роки, дозволяючи відвідувачам побачити та оцінити рівень розвитку сільськогосподарського машинобудування, як в Україні, так в і світі.

Серед ключових заходів виставки ІнтерАГРО 2020:

  • IT-Corner 2020 — спеціалізована експозиція цифрових технологій та smart-рішень в агробізнесі. В рамках експозиції пройде панельна дискусія, де будуть представлені IT-рішення та інновації у діджиталізації агросектору.
  • AgroEnergyDAY 2020 — міжнародна інтерактивна платформа енергоефективності, біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі. Саме тут 29 жовтня відбудеться міжнародна конференція, присвячена ключовим питанням розвитку альтернативної енергетики та енергоефективності в агробізнесі.
  • InterAGRO Innovation Award — міжнародний конкурс кращих інноваційних рішень в сільськогосподарській техніці та обладнанні.
  • Конференція: «Інноваційна іригація. Чи наступить ера відродження»? (відбудеться 29 жовтня).

Також з 28 по 30 жовтня буде проходити міжнародна виставка ефективних технологій та обладнання для тепличного господарства Тепличний Бізнес 2020. В рамках івенту відбудеться Міжнародна конференція «Маркетинг у Тепличному Бізнесі».

«Загалом очікується насичена ділова програма, що включатиме конференції, семінари, круглі столи та презентації, спрямовані на підвищення професійного рівня як відвідувачів, так і учасників виставки. Наша команда дотримується всіх санітарних норм, щоб учасники та відвідувачі почували себе комфортно і безпечно. Долучайтесь до головної агроподії осені «ІнтерАГРО2020» 28-30 жовтня, МВЦ! Welcome aboard!», — зазначають організатори заходу.