24 вересня 2020, 13:15, Технології

В AgroOnline розповіли, які переваги отримує аграрій при визначенні індексів земельного банку

Про це в матеріалі «Автоматичний моніторинг земельного банку за індексом стабільності AgroОnline» на Kurkul.com розповів операційний директор компанії AgroOnline Віктор Боровик.

«На сьогодні індексів три. Вони показують стан земельного банку з точки зору місцезнаходження, прив'язки до поля, а також фінансовий розрахунок та загальну економічну ефективність», — уточнив Віктор Боровик.

Зі слів фахівця, всі індекси розраховуються безпосередньо на поле, індекс стабільності також розраховується для кожного поля окремо. Маючи на кожному масиві індекс стабільності, можна вирахувати середній індекс по кластеру або по юридичній особі, а також вирахувати середній показник по всьому господарству. Сукупно всі індекси дають розуміння того, що відбувається з земельним банком у господарстві.

«Спочатку, наприклад, ми маємо якийсь із індексів, якщо через деякий проміжок часу цей індекс збільшується до 55-60, то це показує ефективну роботу земельного відділу та можливе усунення певних проблем», — пояснив Віктор Боровик.

Для прикладу, індекс стабільності порівнює строки завершення договорів оренди в межах одного поля та дозволяє зрозуміти, наскільки це поле буде стабільно працювати у майбутньому.

За інформацією щодо співпраці звертайтеся за номером: 050-937-10-97 (Олег).

Читати по темі: Впровадження системи контролю швидкості сприяє підвищенню якості виконаних польових робіт