23 вересня 2020, 13:00, Насіння

При купівлі насіння соняшнику MAS Seeds аграрії гарантовано отримають гербіцидний захист від FMC

Про це інформує прес-служба компанії MAS Seeds Україна.

Зі слів керівника відділу маркетингу компанії MAS Seeds Ольга Молокович, українські аграрії віддають перевагу технологічним гібридам соняшника, а технологія Експрес/Сульфо найшвидше розвивається в Україні завдяки високій економічній рентабельності у порівнянні з іншими технологіями.

«За нашим прогнозом, в найближчі роки площі під соняшником Експрес/Сульфо досягнуть 25% від усіх посівів соняшнику в Україні. Цю технологію охоче використовують фермери в регіонах із незначною кількістю опадів, оскільки ефективність дії гербіциду Експрес® не залежить від вмісту гумусу та вологи в ґрунті. На додачу, широке вікно застосування гербіциду Експрес® (фаза соняшнику 2-8 листків) збільшує незалежність агрономів від погодних умов. Завдяки тому, що технологія надає можливість післясходового контролю широкого спектру дводольних бур’янів, а гербіцид Експрес® не має післядії на наступні культури в сівозміні, вона цікава не тільки виробникам з півдня, але й усієї України в регіонах, де вирощується соняшник», — зауважила Ольга Молокович.

Слід зазначити, що акційна пропозиція діє до 30 квітня 2021 року та поширюється на гібридне насіння соняшнику MAS 85.SU французької селекції та виробництва MAS Seeds 2019 року, придбане через офіційних дистриб’юторів MAS Seeds Україна (masseeds.ua).

«Враховуючи популярність технології Експрес/Сульфо, крім уже відомого виробникам гібрида MAS 85.SU, цього року ми поповнили портфель соняшнику трьома новими гібридами — раннім Sulfonor, середньораннім MAS 83.SU та середньостиглим MAS 880.SU, стійким до вовчка раси G», — зазначає керівник відділу маркетингу компанії MAS Seeds.

Повідомляється також, що в R&D центрах MAS Seeds в Україні були закладені досліди щодо чутливості гібридів соняшника MAS Seeds до гербіциду Експрес®. Отримані дані дають можливість впевнено рекомендувати гібриди MAS 85.SU, а також, Sulfonor, MAS 83.SU та MAS 880.SU як стійкі до даного гербіциду.