10 вересня 2020, 16:10, Техніка

Monosem анонсувала вихід на вітчизняний ринок нової сівалки точного висіву

Компанія-виробник Monosem, що є дочірнім підприємством John Deere, почне продаж нової моделі сівалки точного висіву Monosem NX ME FEP на українському ринку та на ринках країн СНД з 2021 року. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Сівалка точного висіву Monosem NX ME FEP є окремим напрямом сівалок для висіву овочевих культур. Новинкою для ринку СНД є 8-рядна причіпна сівалка з універсальними висівними апаратами на рамі Wing-Fold, що складається, електричним приводом висіву насіння та внесення добрив й мікродобрив. Керування машиною здійснюється через Isobus, сіяти можна будь-яку культуру (від ріпаку до бобових) з підвищеною на 20% швидкістю сівби (у порівнянні з іншими моделми). Перехід на іншу культуру здійснюється регулюванням висівного диску», — повідомив Сергій Марченко, технічний спеціаліст з продажів компанії Monosem.

Сівалка має бункери для сухих добрив на 1350 л з можливістю внесення мікрогранулянтів. Машина може автоматично відключати ряди та автоматично змінювати норми внесення. Керування здійснюється з кабіни трактора відповідно до карти завдань. З урахуванням різного цінового сегмента, опційно можна встановити дешевші висівні секції NG+. Також доступна опція механічного приводу або змішаний варіант (електропривід — для насіння та механічний — для добрив і мікрогранулянтів).

«Завдяки унікальності висівного апарату сівалки Monosem отримали визнання фахівців всього світу за високу якість сівби різних культур. Monosem є частиною групи Deere&Company (John Deere) четвертий рік, зберігаючи при цьому свою автономність, корпоративну культуру та бренд», — зауважив Сергій Марченко.