2 вересня 2020, 18:10, Насіння

Утворення компанії Lidea стало наслідком злиття Euralis Semences та Caussade Semences Group

Про це повідомляє прес-служба компанії Euralis Semences.

Як одна із 10 найбільших світових компаній, що займаються польовим насінням, нова організація має на меті завоювати лідерські позиції у деяких біологічних видах у рамках розширеної Європи.

Зазначається також, що дане об’єднання є результатом бажання двох суб'єктів господарювання використати взаємне доповнення в розрізі біологічних видів, досліджень, промислових інструментів та ринків у досягненні спільних цілей.

«У бізнесі з жорсткою конкуренцією це завершене злиття передбачає низку переваг. По-перше, дозволяє новій організації досягти критичного розміру, зважаючи на те, що за останні роки кількість об’єднань зросла. По-друге, воно надає можливість продовження промислових та науково-дослідних інвестицій, необхідних для розвитку діяльності, й, відповідно, суттєвого зміцнення позиції брендів, присутніх на європейських ринках. Результатом стане і широкий асортимент продукції та сортів, визнаних фермерами і дистриб'юторами, а також амбіція розвиватися на існуючих та нових територіях», — повідомили в компанії Euralis Semences.

Таким чином, компанія Lidea має на меті швидко завоювати лідерські позиції завдяки своїй взаємодоповнюючій багатовидовій пропозиції та мережі виробників і промислових інструментів у Франції та Європі.

«Основне завдання Lidea — створити та запропонувати в територіальній близькості до своєї екосистеми способи забезпечення спеціалізованого та стійкого багатовидового насіння, яке створюватиме додаткову вартість протягом року. Йдеться про участь у розвитку сільськогосподарських практик, підтримку фермерів у цих змінах та сприяння збереженню прибутковості їхніх господарств», — підсумували в компанії.

Читати по темі: Euralis Semences і Caussade Semences оголосили про злиття