13 серпня 2020, 10:00, Насіння

Насіннєвий завод Biligrain на Хмельниччині запрацював на повну потужність

Завод спроектовано німецькою компанією Reiter Seed Processing та обладнано очисними машинами Westrup, Bühler. І якщо минулого року виробництво ще працювало у тестовому режимі, то після цьогорічних жнив колосових зернових воно починає працювати на повну потужність.

«Усі виробничі процеси на заводі автоматизовано, а крім того приділено особливу увагу щадним технологіям доробки і транспортування насіння. Маємо новітню систему аерації для повної очистки зерна від пилу і сміттєвих домішок. Аераційне обладнання встановлено на кожній ділянці, на кожній одиниці обладнання, щоб протягом усього циклу доробки зерно очищувалося від пилу та бруду. Також маємо цілу систему сортування, калібрування та сепарації насіння, щоб на виході отримувати партію, у якій кожна насінина має однакову питому вагу та енергію проростання», — зазначив Олег Білявець, директор підприємства.

Наразі на заводі обробляють та пропонують клієнтам 4 сорти пшениці: КВС Ронін, КВС Еміль (KWS), Фелікс та Катаріна (Saaten Union), що вирощуються на площах господарства «Агрокрай». Пізніше також будуть доступні 4 сорти сої: Асука, Аріса (Prograin), Кардифф та СГ Кеа (Saatbau), та насіння трьох видів квасолі. Усе насіння ретельно доводиться до належних кондицій на потужностях заводу та фасується у біг-беги по 1 т. 

За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу: sales@biligrain.com +380 67 538 74 74

Більше про особливості насіння бренду Biligrain: Аграріям тепер доступне високоякісне українське насіння нового бренду Biligrain