12 серпня 2020, 15:10, Техніка

На АГРО-2020 вперше презентували китайський самохідний обприскувач Lixing

Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив директор компанії «Агсолко Україна» Роман Осадчий.

Офіційний представник та дистриб’ютор китайського виробника Lixing компанія «Агсолко Україна» презентувала новинку для українського ринку — самохідний обприскувач Lixing 3WPZ-5000X2. 

На виставці продемонстровано задньопривідну машину потужністю 140 к.с. зі швидкістю обприскування до 10 км/год, транспортною швидкістю на дорогах до 35 км/год, автоматичною американською коробкою передач, безступінчастою трансмісією. 

Бак для робочого розчину має об'єм 5 тис. л, довжина штанги — 24 м, кліренс — 1,5 м, якого достатньо для більшості технологічних операцій практично на всіх культурах. 

«Машина проста, має механічний привід, зручна ергономічна кабіна з кондиціонером та всіма необхідними органами управління забезпечує максимальний комфорт оператора», — розповів Роман Осадчий, директор компанії «Агсолко Україна».

Фахівець відзначив, що основна відмінність машини — конкурентоспроможний баланс споживчих якостей та помірної ціни (70 тис. доларів). Наразі Lixing 3WPZ-5000X2 не має в Україні конкурентів у даному ціновому діапазоні.

«Це класна пропозиція для українського аграрія, який в умовах недостатності доступного фінансового ресурсу може закрити потребу в якісному обприскуванні за помірні гроші», — наголосив директор компанії «Агсолко Україна».