10 серпня 2020, 11:05, Україна

Опади протягом тижня супроводжуватимуться коливаннями температурних показників — прогноз погоди

За даними моніторингу Метео Фарм, 11 серпня несуттєві опади пройдуть в Сумській, Чернігівській, Донецькій, Івано-Франківській, Волинській, Вінницькій, Запорізькій, Херсонській, Дніпровській, Полтавській та Кіровоградській областях.

12 серпня короткочасні опади очікуються в Харківській, Донецькій, Одеській, Кіровоградській, Дніпровській та Чернівецькій областях. Наприкінці тижня 16 серпня опади частково охоплять північні, східні та центральні області. Упродовж усього тижня очікуються температурні гойдалки. З 12 серпня температура повітря почне повзти вниз, на всій території України очікується похолодання. Лише починаючи з 15 серпня температура знову почне прямувати вгору.

«Протягом тижня на Заході та Півночі нічна температура знаходитиметься в межах +8…+18°С, денна — +17…+29°С, в центральних областях нічна температура становитиме +9…+20°С, денна — +19…+29°С. На Сході вночі прогнозується +10…+19°С, вдень — +21…+30°С, в південних областях найтепліше, нічна температура досягне позначки +11…+22°С, денна перебуватиме в межах +21…+32°С. Температура ґрунту в південних областях становитиме +12…24°С, на решті території коливатиметься від +8 до +20°С.  Швидкість вітру переважатиме північного, північно-західного напрямку 1-4 м/с», — свідчать дані прогнозу.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.