7 серпня 2020, 12:31, Насіння

КВС-УКРАЇНА та НІБУЛОН підписали меморандум про співпрацю

Про це SuperAgronom.com повідомили у прес-службі компанії «КВС-УКРАЇНА».

Зазначається, що «КВС-УКРАЇНА» сприятиме налагодженню ділових зв'язків між фермерськими господарствами, що вирощують насіння виробництва Групи КВС, та НІБУЛОНОМ з метою організації викупу врожаю гібридного жита  «КВС-УКРАЇНА» компанією у господарств, в тому числі для цілей експорту. Аграрії з різних регіонів України будуть мати можливість реалізації врожаю гібридного жита за допомогою компанії «НІБУЛОН».

«Досить часто ФГ мають надлишок врожаю, проте в них не вистачає досвіду та знань для ефективної та вигідної його реалізації. «НІБУЛОН», як відома аграрна компанія, яка, зокрема, має значний досвід експорту сільськогосподарської продукції, готова розглядати можливість викупу врожаю гібридного жита у ФГ на взаємовигідних умовах», — йдеться у повідомленні.

Передбачається, що «НІБУЛОН» буде самостійно проводити переговори з агровиробниками щодо організації зазначеного викупу врожаю та здійснювати його реалізацію. Зі свого боку, «КВС-УКРАЇНА» як відомий виробник та постачальник високоякісного насіння пшениці, гібридного жита, кукурудзи, цукрових буряків, ріпаку та інших культур, сприятиме налагодженню ділових зв’язків між «НІБУЛОН» та господарствами, що вирощують гібридне жито  «КВС-УКРАЇНА», не беручи на себе ніяких інших переговорних чи товарних зобов’язань.

Меморандум був підписаний задля розвитку сільськогосподарської галузі в України та підтримки українського сільськогосподарського виробника.