22 липня 2020, 11:30, Техніка

АБА АСТРА запустила власний інтернет-магазин сільгоспзапчастин

Про це виданню Traktorist.ua повідомили в прес-службі компанії.

Зазначається, що платформа інтернет-магазину була створена фахівцями компанії з метою спрощення співпраці з клієнтами та налагодження системи більш якісного забезпечення запчастинами.

В інтернет-магазині представлено дуже широкий асортимент запасних частин. В асортименті компанії — понад 20 000 найменувань оригінальних та альтернативних запчастин.

За словами керівництва компанії, головний принцип інтернет-магазину — зручність користування. Крім того, запропонований великий каталог має розгалужену систему фільтрів за брендом, виробником, типом техніки, видом, моделлю, вузлах або системах техніки, що спрощує користування та обмежує час пошуку потрібної деталі до кількох хвилин. Зручність також забезпечують опції додавання позицій у Порівняння та Вибране.

«Купуючи в інтернет-магазині, ви заощаджуєте час. Тепер вам не потрібно марнувати час на пошуки. У будь-який зручний момент ви можете скористатися нашим каталогом запчастин і придбати те, що вам потрібно», — наголосили в компанії АБА «АСТРА».

Повідомляється, що замовлення приймається в режимі 24/7. Доставка здійснюється з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 17:00 по всій Україні кількома способами, включаючи самовивіз.

На найближчий час компанія запланувала значне розширення асортименту магазину інструментами точного землеробства, сільгосптехнікою з напрацюванням, насінням, засобами захисту рослин, мікродобривами та бактеріальними препаратами.