8 липня 2020, 10:00, Добрива

BINFIELD продемонструвала ефективні рішення у передпосівному внесенні добрив на Digital Field

Систему живлення під соняшник і кукурудзу на полях Digital Field було розроблено виходячи з результатів агрохімічного аналізу полів, проведеного фахівцями компанії AgriLab.

«Компанія BINFIELD співпрацює з багатьма лідерами європейського ринку мінеральних добрив, серед яких компанії: ARVI Fertis та COMPO Expert. В Україні працюємо з 2012 року, при цьому, щороку оновлюємо та доповнюємо лінійку добрив компанії новими продуктами. За даними аналізу стану ґрунтів на Digital Field ми скомпонували та обрали марки добрив по відношенню азоту, фосфору, калію, сірки та мікроелементів», — зазначив Олексій Грабовський, директор підприємства з питань агросервісу компанії BINFIELD.

Натисніть щоб збільшити

«За результатами обстеження ділянок під посів кукурудзи було прийнято рішення вносити гранульовані добрива марки 5:15:30 у поєднанні з сіркою, бором і цинком у нормі 100 кг/га», — розповідає Олексій Грабовський.

З метою забезпечення максимальної ефективності внесення азоту, безпосередньо при сівбі культури у рідкій формі вносився КАС у поєднанні з інгібітором нітрифікації НоваТек One.

Водночас, у зону насіннєвого ложа було внесено мікрогранульоване добриво Ізі Старт ТЕ-Макс. Як зазначають у BINFIELD, таке рішення дозволяє забезпечити швидку доступність елементів живлення при контакті з насіниною.

Слід також зазначити, що передпосівне внесення добрив проводилось з використанням розкидача робота розкидача Rauch AXIS 30.2, постачальником якого є компанія «Агріматко-Україна». При посіві культур було використано обладнання Precision Planting та сівалку Massey Ferguson 9108 VE.

Нагадуємо, за перебігом подій на першому онлайн полігоні аграрних інновацій під управлінням сервісу AgroOnline можна стежити з відеозвітів та онлайн-трансляцій на YouTube-каналі Digital Field.

Читати по темі: Добрива та техніка для швидкого старту соняшника та кукурудзи: як вибрати?