6 липня 2020, 11:40, Україна

Британські експерти поділяться з українськими аграріями досвідом ведення сільгоспвиробництва

«Британський семінар з інновацій в агрономії: зміни клімату, шкідники та добрива» відбудеться 13 липня 2020 року об 11:00.

У ході проведення заходу обговорюватимуться три основні теми:

  1. Як будуть змінюватися підходи до вирощування культур в умовах зміни клімату, і зокрема щодо обробітку ґрунту?

У тому числі, в цьому розділі будуть розглянуті питання протистояння європейських аграріїв нестачі вологи та посушливим умовам, коригування технологій вирощування з урахуванням кліматичних змін, а також допомоги урядів європейських держав місцевим аграріям, які постраждали від катастрофічних погодних умов нинішніх осені та літа.

  1. Яких проблем чекати найближчими роками від появи нових для континенту та активізації «старих» шкідників і хвороб?

Експерти розкажуть про ситуацію в Європі з карантинними шкідниками та висловлять свої прогнози щодо їх поширення і можливих загроз. Поділяться досвідом щодо профілактики та боротьби із ними. А також окреслять ті виклики, які постають перед аграріями у плані розповсюдження хвороб в умовах кліматичних змін та тенденцій на ринку засобів захисту.

  1. Заборона хлорпірифосу.

У лютому 2020 року набули чинності зміни в Європейському Законодавстві, які заборонили використання інсектицидів з діючою речовиною хлорпірифос і хлорпірифос-метил. Як змінюють свої системи захисту європейські фермери — без втрати продуктивності та ефективності вирощування культур?

В онлайн-трансляції візьмуть участь двоє британських експертів — Пітер Уолдок та Саймон Ревелл.

Зареєструватись для участі в заході можна ЗА ПОСИЛАННЯМ.

Довідково:

Пітер Уолдок — засновник та керуючий директор британської компанії Growing Earth Consultancy.

Пан Пітер має 20-річний досвід роботи в сільському господарстві та керував проєктами з вирощування і переробки різних сільськогосподарських культур у Великій Британії. За свою багаторічну кар’єру він працював з такими компаніями, як Hutchinsons, Mack Multiples / DGM, Worth Packers, Hazlewood Foods и Farplants.

Фокус роботи Пітера Уолдока спрямований на консультуванні фермерів стосовно вдосконалення агрономії та створення на їхніх фермах системи прямого замовлення для роздрібної торгівлі, згідно з відповідними технічними вимогами.

Саймон Ревелл, менеджер з експортних продажів компанії Claydon Drills.

Розпочинав кар’єру як територіальний менеджер британської компанії Vicon UK Надалі упродовж 23 років працював у компанії Joined Simba International Ltd. З  2018 Саймон Ревелл працює в Claydon Drills менеджером з експортних продажів, Має величезний досвід в обробітку ґрунту, зокрема, зосереджений на зменшенні впливу сільського господарства на навколишнє середовище, зменшення ерозії, на розробці сталих рішень для вирощування сільськогосподарських культур.