2 липня 2020, 08:00, Технології

LNZ Group тестує ексклюзивні гібриди та системи захисту в проекті Digital Field

Випробування насіння здійснюються на гібридах кукурудзи UNIVERSEED з ФАО від 220 до 350 та на ексклюзивних гібридах соняшника (Хайсан, Дівна, Валін, Магура). Також дослідники перевіряють системи захисту з продуктами DEFENDA від компанії LNZ Group.

«Даний проект знаходиться с. Велика Олександрівка, Бориспільського району, відповідно всі виробничі процеси (посів, застосування ЗЗР та ін.) супроводжуються менджером відділу агротехнологій LNZ Group у Київській області. З організаторами Digital Field погоджено програму дослідження високопродуктивних гібридів UNIVERSEED, 11 дослідів з точним посівом, 8 дослідів з різними системами живлення, 2 схеми довсходового та 2 схеми післявсходового захисту DEFENDA. Погоджено план проведення обліків як в процесі вегетації кукурудзи, так і ефективності застосування ЗЗР», — зазначив директор Агродепартаменту LNZ Group В'ячеслав Панасюк.

 

Результати всіх експериментів та дослідних робіт знаходяться у вільному доступі завдяки партнерам проєкту — сервісу управління агропідприємством AgroOnline. Агрометеорологічні дані та метеоаналітику збирає сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Нагадуємо, що користувачі можуть спостерігати за перебігом подій у відеозвітах та онлайн-трансляції з демо-полігону на YouTube-каналі Digital Field.

Читати по темі: На Digital Field аграрії досліджуватимуть точне землеробство в режимі онлайн