30 червня 2020, 10:00, Насіння

LNZ Group анонсувала запуск програми «Аграрний турист»

Про це повідомила Юлія Каменєва, директор відділу маркетингу компанії LNZ Group.

«LNZ Group презентує нову програму «Аграрний турист». При купівлі продуктів брендів: UNIVERSEEDLEGEND Seeds, DEFENDA, S&W Seeds клієнт має змогу отримати сертифікат від туристичної агенції на відпустку! Окрім цього, на учасників програми очікують привабливі ціни та подарунки», — повідомила Юлія Каменєва.

Зазначається, що скористатися програмою можуть усі клієнти компанії LNZ Group, які не мають заборгованості, а також постійні покупці насіння та ЗЗР брендів: UNIVERSEED, LEGEND Seeds, DEFENDA, S&W Seeds. 

«Участь у «Аграрному туристі» надає вам ще більше переваг. Адже ви маєте можливість реалізувати свою сільгосппродукцію без ризиків та за вигідних умов. А також завдяки реалізації, ви можете звільнити складські приміщення», — додала директор відділу маркетингу компанії LNZ Group.

Програма діє у період з 1 липня до 30 квітня 2021 року та передбачає отримання одного із трьох туристичних ваучерів: Агротурист Стандарт, Агротурист+ або Агротурист Преміум. Сертифікат від туристичної агенції відповідатиме сумі зернової премії.

За деталями та для участі у програмі звертайтесь до представників компанії LNZ Group у вашому регіоні.

Натисніть щоб збільшити